Supermarkt en Dagbesteding "de dagwinkel Nieuwerbrug" opent binnenkort zijn deuren. Naast de dagelijkse boodschappen tegen normale prijzen kan er ook gezellig aangeschoven worden in de huiskamer en het buitenterras in de zomer onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee...of een echte latte macchiato door onze barista of gewoon wat fris. Maar bij al dit hoort ook een overheerlijke, door de dagbesteding, huisgemaakte appelgebak, muffin of een vers belegd broodje.

Wie is de ondernemer die dit gaat oppakken?

Mijn naam is Maarten Eggenhuizen, 35 jaar oud, geboren/getogen in Woerden en directeur/eigenaar van Eggenhuizen Holding BV, gevestigd te Boskoop. Wij zijn o.a. eigenaar van een staalgroothandel, staalbewerkingsbedrijf, chemieonderneming, vastgoed onderneming, zorginstelling en sinds kort ook van de dagwinkel waarvan wij meerdere locaties dit jaar zullen gaan openen, waarvan Nieuwerbrug de eerste zal zijn.
Met de aangekochte locatie van de dagwinkel in Nieuwerbrug willen wij de supermarkt weer terug brengen met lagere prijzen en een betere service dan voorheen en gelijktijdig een dagbesteding openen. Hiervoor zullen wij de komende tijd de winkel volledig gaan renoveren en verbouwen.

Je kunt onze verbouwing en plannen volgen.

Wij vinden het prettig iedereen op de hoogte te houden van onze activiteiten en ontwikkelingen in Nieuwerbrug. Je kunt daarom de volledige verbouwing en uitgebreide plannen inzien en volgen op onze facebook pagina: Dagwinkel Nieuwerbrug.
En als wij er zijn staat de koffie ook klaar....dus schroom niet om even binnen te stappen voor een kop koffie en gezellig praatje.
Mochten er vragen zijn, dan kun je ons op werkdagen bereiken op 085-0608447 of mail ons direct op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It