logoDe Stichting Cultuur en Historie Nieuwerbrug en omstreken heeft het doel om te onderzoeken, behouden en uitdragen van de plaatselijke cultuur en historie van Nieuwerbrug en directe omgeving en al hetgeen met vorenstaande verband houdt. De stichting tracht dit doel onder meer te verwezenlijken door het verrichten van onderzoek naar de cultuur en historie van Nieuwerbrug en directe omgeving, het presenteren van de verkregen informatie, het verzamelen van historische informatie en voorwerpen.

Het vermogen van de stichting zal worden gevormd door onder andere schenkingen, subsidies en donaties. De stichting heeft geen winstoogmerk.

De stichting heeft een drietal werkgroepen:

  1. Republiek aan den Rijn
  2. Tentoonstellingscommissie Wierickehuis
  3. Hoofdkwartier 1672

Heeft u vragen aan de stichting, mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Stichting Cultuur en Historie Nieuwerbrug en omstreken (kortweg SCHN) is op 7 april 2020 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 77795830

Het RSIN nummer is: 861148447

Het bestuur wordt gevormd door een voorzitter, secretaris en penningmeester, voorts zijn er een aantal actieve leden die zich inzetten in de drie werkgroepen.

Binnenkort worden deze werkgroepen op deze website verder uitgelicht. Nu nog niet beschikbaar.

 

 

 

 

Pin It