Nederland Schoon organiseert op zaterdag 21 maart a.s. de Landelijke Opschoondag en natuurlijk doet Nieuwerbrug weer mee. We starten op 21 maart om 10 uur op het pleintje bij het Wierickehuis. Daar staan we klaar met hesjes, handschoenen, prikkers, emmers en vuilniszakken. Melvin Zaal is de coördinator en als je meedoet, laat dat dan snel weten, dan zorgt hij voor voldoende materiaal. Zijn emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; aanmelden door hieronder op dit bericht te reageren kan ook.
Ook als je maar een uurtje kunt helpen ben je van harte welkom. Vorig jaar deden veel kinderen mee, hopelijk nu wéér. Tenslotte maken vele handen licht werk en dat is nodig, want we mikken erop dat we alle toegangswegen zwerfafvalvrij maken.
Om ongeveer 12 uur stoppen we en is het nog gezellig napraten en samen iets drinken met wat lekkers in het Huis van Alles. Laten we er een gezellige ochtend van maken met als eindresultaat een dorp om trots op te zijn!

Kijk voor algemene informatie op: https://www.zwerfafvalchallenge.nl

Pin It